Keszthely-triathlon-hu

#106

2016. szeptember 30. 17:00 - Kristóf Róbert
#106

Idén volt a harmadik Keszthely Triathlon, visszanézve az eddigieket kijelenthetem, hogy egész látványosan fejlődtünk évről évre. Még messze vagyunk a céltól, de az út maga cél :-)

 

Annak folyamatnak, amit 4 éve elkezdtünk kb. 30%-ánál tartunk, tehát tartogatnak még meglepetést az évek. Remélem túléljük majd a hibákat, kudarcokat is.

Az év nálunk úgy indul (szeptember 1), hogy egy hétre bezárkózunk, és töviről hegyire lebontjuk a versenyeket, átbeszéljük a hibákat, kitaláljuk, hogy mit hogyan lehetne fejleszteni, és kidobjuk a költségvetést :-) (azt még sose tudtuk tartani).  Az álmaink alapján tervezzük a versenyeket, és azt hisszük, hogy menők vagyunk, ha jobbat csinálunk, mint tavaly. Aztán néha ilyenkor hátranézünk, hogy úristen és jajj. És persze most reméljük, hogy volt értelme, és többen jöttök jövőre és megérte belerakni, és lehet mondani látod: jövőre már jó lesz. Különben, otthon nehéz megmagyarázni…

OB. Nem most volt az első, de nagy flash. Valahol a versenyrendezők ezért küzdenek, ez olyan mint válogatottnak lenni. Bizalom, nagy megtiszteltetés, elismerés. De nagyon nagy felelősség is, és nagy alázat kell hozzá, mert nagyon komoly rang. Hát és ugye ebben a szakmában egy kicsit nem figyel az ember, és oltári bukás. Természetesen idén is beadtuk a pályázatunkat, információink szerint más középtávú verseny nem jelentkezett.  Hamarosan dönt az Elnökség arról, hogy kinek szavaz bizalmat, nekünk, vagy egy még nem létező versenynek. :-) Mi azt tudjuk ígérni, jövőre még jobban odatesszük magunkat, és sokkal jobb versenyt fogunk szervezni. Mi értetek vagyunk, lessük a célban, hogy mosolyogsz? jól érezted magad? tetszett? elégedett vagy velünk? Csak ez számít. Persze igyekszünk megoldani olyan kardinális problémákat is, mint az eső :-) és bolyozás is.

 

Több balatoni városban is dolgozunk, de Keszthelyt imádjuk. A város nagyon odateszi magát erre a rendezvényre, és ahogy szépen növöget és egyre több indulója lesz, úgy leszünk egyre fontosabbak. Betömik a kátyúkat, megjavították a vasúti átjárót, lenyírják pénteken a füvet és az árokpartokat, sétányok letakarítva, parkolás ingyenes, és minden építkezés elkészül határidőre, vagy nem indul el a verseny miatt. Nagyon jó érzés, fontosnak lenni. Idén már egy sok embert mozgató családbarát hétvége leszünk, ahova tényleg megéri elhozni az egész családot, a nem kevés látnivaló mellett, már három napon keresztül lesznek programok.

Visszatérve a fentebbi gondolathoz, a versenyek után másnap, ott melegében szoktunk írni egy hiba és fejlesztési listát. Mit és hogyan lehetett volna jobban csinálni, mi maradt el, mi nem vált be. Ezt el szoktuk rakni nyáron, és szeptemberben vesszük elő, akkor elemezzük, átrágjuk, vitatkozunk, én, te, nem, hülyeség, de felesleges, nem megy, de megy, megy nem érted! ez mire jó? nem érted, ez a legfontosabb…stb. Szétosztjuk a feladatokat, és két hónappal a verseny előtt még egyszer ellenőrizzük, hogy mit sikerült megvalósítanunk. Most 81 tétel szerepelt rajta, ehhez hozzájöttek  ötletek tőletek, amit a kérdőívünkre írtatok, valamint a környezetünkben lévő versenyzők ötletei, így lett százhat azaz #106. (volt benne azért olyan is hogy elefántok fogják a célszalagot :-) , de a hattyúk megoldhatóbbnak tűnnek ) Ez lesz a téli szezon célja, hogy megcsináljuk. Vannak benne nagy falatok is, és nagyon fontos apróságok is. Azt tudjuk, hogy jövőre új bringapálya kell, szeretnénk itt nagyot fejlődni, tudjuk, hogy a futópályán a park már kicsi volt, így az is más lesz. A frissítés elindult egy úton, nagyot lépett előre, de emberi hiba miatt, még nem az lett ami lehetett volna, ezt ki kell javítani és azért még van hova fejlődnie.  Bolyozást meg kell oldani, ez nagy feladat, és elvileg nem is a mi feladatunk, de nekiállunk, ezért is kell szélesebb út, több sáv. #106 Ez egy nagyon nagy szám, valószínűleg már 20-25 is jelentős lenne, de haladnunk kell, megpróbáljuk, mert a nemzetközi helyzet fokozódik és tudjátok: 

Idén elég sűrű évünk volt, de jó pár versenyre, és egyéb rendezvényre mentünk el megfigyelni. Építkezést, logisztikát, rendezést, élményeket, jó pár maratonon, és ironmanen is voltunk, magyar versenyek mellett, és a logisztika non plusz ultráján zenei fesztiválok építkezésein is. Észre se vettük és cirkusz lettünk, már hat kamionnal és tizenhat kisteherautóval pakoltunk, és minden álmunk két tereptargonca. :-) Ja és most tudtuk megfejteni, úgy, hogy már sokszor voltunk, hogy mitől is jó Nagyatád. Összességében Hankó Dávidot tudnám idézni, „nagy szívás volt ez az év, de nagyon sokat tanultam”.

Azt még meg kell említenünk, hogy nem nagyon jellemző összefogásban volt idén részünk, és hatalmas élmény volt. Uniqa Team, Tour de Ajka, Keszthelyi Kilométerek, és pl az egész nevezést a Tiszaújvárosiak vitték, és persze a már törzsgárdista nagyatádiak, akikkel már asszem a 8. versenyen vagyunk túl. Idén már 552 rendezőnk volt. (ez a szám mindig más, egy biztos 550+ :-) ) Nyilván ennyi dolgozót, nem könnyű megtalálni, betanítani lehetetlen, így fantasztikus, hogy kész részek is érkeztek a rendszerbe. Leírnám, hogy sokkal könnyebb volt, de az igazság inkább az, hogy nem ment volna.

Köszönöm Mindenkinek!

KR

--- 

Páran kérdeztétek még típusú közhely, de leírom, hogy nekünk is meglegyen:

Mi a cél?

VB.

Mármint VB színvonal.

Addig nem állunk meg.

 

Szóval, holnap nyit a nevezés: 19:00. Várunk benneteket.

Mi ilyenkor legalább annyira izgulunk mint verseny napján.  (és nem csak a programozás miatt, bocs fiúk, #107 :-) )

Hawaii 2. rész, Pajor Gábor első napjai

2018. október 12. 20:16 - Pajor Gábor
Hawaii 2. rész, Pajor Gábor első napjai

Konáról jelentkezünk


Flander Marci jelenti Hawaiiról

2018. október 11. 20:33 - Flander Marci
Flander Marci jelenti Hawaiiról

beszámoló az első napokról


Training for Keszthely

2018. október 9. 10:37 - 575
Training for Keszthely

Training for Keszhely


Részletfizetési lehetőség a középtávra

2018. október 8. 16:40 - 575
Részletfizetési lehetőség a középtávra

Részletfizetési lehetőség


575 - Triathlon Keszthely Insta játék

2018. szeptember 27. 14:54 - I love Balaton
575 - Triathlon Keszthely Insta játék

Játssz velünk az instagramon


A fókuszban Hawaii

2018. szeptember 25. 13:02 - Flander Marci
A fókuszban Hawaii

Már 3 hét sincsen vissza az év fő versenyéig, az ironman világbajnokságig.


IM 70.3 Világbajnokság Dél-Afrika – kire érdemes figyelni

2018. augusztus 31. 15:02 - Flander Marci
IM 70.3 Világbajnokság Dél-Afrika – kire érdemes figyelni

Három magyar indulónak is szurkolhatunk


A címvédő visszatért! - Andreas Raelert

2018. május 25. 10:29 - Straub Ágoston
A címvédő visszatért! - Andreas Raelert

2017-ben már megnyerte Magyarország legnagyobb triathlon versenyét! Két hét múlva újra rajthoz áll nálunk! tovább

7 nyíltvízi úszáshoz kapcsolódó mítosz, és cáfolatuk

2018. április 12. 09:44 - Flander Marci
7 nyíltvízi úszáshoz kapcsolódó mítosz, és cáfolatuk

Hasznos, ha ezeket is tudod


Mi a legmegfelelőbb pedálfordulatszám a hosszabb távokhoz?

2018. március 26. 13:53 - Flander Marci
Mi a legmegfelelőbb pedálfordulatszám a hosszabb távokhoz?

Olvasd el! Ez a cikk is hasznos lesz neked.


Ne gondolkozz rajta! JÁTSSZ VELÜNK! Közel 350 ezer forint értékű nyeremény vár rád

Klikkelj a részletekért!